Επιστολή 40 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και της ΕΠΣ Κυκλάδων κατά Αυγενάκη

> Ποδόσφαιρο

Κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τις ενέργειές του ενόψει των εκλογών στις αθλητικές Ομοσπονδίες

καταφέρονται με κοινή τους επιστολή προς την ΕΠΟ, αλλά και στην UEFA, 40 τοπικές Ποδοσφαιρικές Ενώσεις (ΕΠΣ).

Στην επιστολή οι ΕΠΣ μιλούν για τον τρόπο σύμφωνα με τον οποίο, όπως υποστηρίζουν, ο υφυπουργός Αθλητισμού προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση και να επιβάλει τα δικά του «θέλω» και κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις και παραπληροφόρηση από τον ίδιο, ακόμα και προς ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή «Πρόεδροι της ΕΠΟ... διορίζονται μέσω διαρροών στον Τύπο, μέλη της εκτελεστικής επιτροπής... προτείνονται μέσα από δημοσιεύματα και νέες διοικήσεις... τοποθετούνται με διατάγματα και με τρόπο τέτοιο που όχι μόνο πλήττει το αυτοδιοίκητο της ομοσπονδίας, όχι μόνο έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ορίζουν οι υπεύθυνες συνομοσπονδίες FIFA και UEFA, αλλά και που είναι σε πλήρη αντίθεση με τις διατάξεις του αθλητικού νόμου της χώρας μας. Είναι προφανές ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, στην πρωτοφανή του εκστρατεία να αλώσει τις εθνικές ομοσπονδίες, δεν διστάζει να παραπληροφορεί και τα ανώτατα στελέχη της κυβέρνησης, παρασύροντάς τους έτσι σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, το οποίο θα εξελιχθεί σε βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Την επιστολή υπογράφουν οι ΕΠΣ: Αθηνών, Αιτωλοακαρνανίας, Ανατολικής Αττικής, Αρκαδίας Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης Κορινθίας, Κυκλάδων Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας Μεσσηνίας, Πέλλας, Πιερίας, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χίου και ΕΠΣ Ποδοσφαίρου Σάλας.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.