Υπέρ του « ΖΕΥΣ» ο Α.Ο.Πάρου

> Ποδόσφαιρο

Θέση για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών στις ομοσπονδίες πήρε Α.Ο Πάρου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο σύλλογος δεν θα πάρει μέρος σε όσες διαδικασίες παραβιάζουν τους νόμους και θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.

Παράλληλα, στηρίζει τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών με ηλεκτρονική ψηφοφορία, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο σύστημα «ΖΕΥΣ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Παροικιάς: «Αναφορικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες και αφορά τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών, το ΔΣ του ΑΟ ΠΑΡΟΥ θα ήθελε να δηλώσει πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να λάβει μέρος σε διαδικασίες οι οποίες παραβιάζουν το νόμο και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ως κάτοικοι νησιού, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον ευαίσθητο τομέα της περίθαλψης και θα ήταν αδιανόητο σε αυτές τις συνθήκες να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας.

Παράλληλα, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και δη στο σύστημα “ΖΕΥΣ’ ως το κατεξοχήν αδιάβλητο για τη διενέργεια ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, όπως αυτό έχει αποδειχθεί σε αντίστοιχες διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί για πολλούς άλλους σημαντικούς φορείς (εκλογές πανεπιστημίων, δικαστικών ενώσεων κλπ.)».

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για το ΔΣ του ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Ο Πρόεδρος

Αντώνης Λάμπρου

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.