Οριστική αναβολή στη σέντρα του πρωταθλήματος

> Ποδόσφαιρο

Αναβολή παίρνει η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League για τη σεζόν 2021/22

που ήταν προγραμματισμένη για το ερχόμενη Σαββατοκύριακο 21-22 Αυγούστου, καθώς ούτε σήμερα Τρίτη, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού προκειμένου να υπογραφεί η προκήρυξη για την έναρξη.

Συγκεκριμένα, στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση για τις 12.30 μ.μ. δεν έδωσαν το «παρών» πέντε ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και Ατρόμητος). Έτσι, η διαδικασία για τη ψήφιση της προκήρυξης δεν ξεκίνησε καν και ορίστηκε νέα ημερομηνία για τις 23 Αυγούστου.

Το φλέγον ζήτημα που μπαίνει εμπόδιο στην έναρξη της αγωνιστικής δράσης είναι το ότι 7 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά δικαιώματά τους.

Πρόκειται για τους Βόλο, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Λαμία, Απόλλωνα Σμύρνης, Ιωνικό και ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις.

Στο παζάρι των διαπραγματεύσεων βρίσκεται το σενάριο της κεντρικής διαχείρισης, αλλά από το 2024 και μετά και μέχρι τότε κάθε ΠΑΕ προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Ως εκ τούτου, δύσκολα θα έχουμε έναρξη του πρωταθλήματος πριν τον Σεπτέμβρη...

πηγή: 902.gr

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.