Στον Β' όμιλο θα ξεκινήσει την πορεία της στο πρωτάθλημα η Α.Ε.Πάρου

> Ποδόσφαιρο

Ύστερα, από την συμπληρωματική προκήρυξη που δημοσίευσε η ΕΠΣ Κυκλάδων, η Α.Ε. Πάρου  τοποθετήθηκε στον δεύτερο από τους τρεις ομίλους που υπάρχουν και θα αντιμετωπίσει τους Α.Ο. Σερίφου, Α.Σ. Πανσιφναϊκός, ΑΣ Παμμηλιακός, Α.Π.Σ. Κύθνου και ένα σωματείο από τη Νάξο , ΑΜΣ Φιλώτι, ΠΑΣ Νάξου, ΑΟ Πανναξιακός όπου  θα γίνει κλήρωση για να μαθευτεί και ο αντίπαλος της ομάδας της Πάρου.

Για την ιστορία, φέτος για το πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 18 ομάδες  και θα χωριστούν σε τρεις ομίλους των 6 ομάδων. Στην Β΄ φάση, θα δημιουργηθεί ένας νέος όμιλος των 6 ομάδων όπου θα προκύψει  ο πρωταθλητής της περιόδου 2021-22 και θα συμμετάσχει στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Συγκεκριμένα,  το νέο «mini» πρωτάθλημα των 6  ομάδων θα σχηματιστεί  από τους πρώτους δύο των τριών ομίλων, με τους  συλλόγους που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση να παίρνουν και «bonus» 2 βαθμούς  για τον όμιλο της Β' φάσης.

Τέλος, ν' αναφερθεί ότι η σέντρα για το νέο πρωτάθλημα έχει οριστεί για τις 9-10 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι τρεις όμιλοι :

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) Α.Π.Ο ΕΛΛΑΣ, Α.Ο ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ, Α.Ο ΠΑΓΟΣ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, Α.Ε. ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ Β’, ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΟΦ.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) Α.Ε. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ, ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Π.Σ. ΚΥΘΝΟΥ και 1 σωματείο από τη Νάξο.(ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙ ή ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ή ΑΟ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ)

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο ΠΥΡΓΟΣ, Α.Σ ΙΟΥ και τα 2 εναπομείναντα σωματεία από τη Νάξο.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.