Η ΑΕ Πάρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μοστράτο Γεώργιο

> Ποδόσφαιρο

Έναν άνθρωπο που έχει φάει με το κουτάλι το ποδόσφαιρο και με πείρα απ’ όλες τις κατηγορίες του ποδοσφαίρου κυριολεκτικά, επέλεξε η ΑΕ Πάρου, για τη θέση του προπονητή.

Η ΑΕΠ ανακοίνωσε χθες (20/10/2021), την έναρξη συνεργασίας της με τον Γιώργο Μοστράτο, ο οποίος είναι ένας από τους δύο παριανούς ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε επίπεδο Α’ Εθνικής κατηγορίας τα τελευταία χρόνια (ο Διον. Γιαννούλης ο άλλος).

Ο Μοστράτος, έχει κερδίσει κολακευτικά σχόλια με τη δουλειά του ως ενωσιακός προπονητής στην ΕΠΣ Κυκλάδων, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα προπονούσε τις ακαδημίες του Μαρπησσαϊκού.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Πάρου για την πρόσληψη Μοστράτου έχει ως εξής:

«Η ΑΕ Πάρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον παριανό προπονητή Μοστράτο Γεώργιο ο οποίος ήδη σήμερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και γνωριμία με τους αθλητές μας.

Καθοριστικής σημασίας για αυτή την συνεργασία υπήρξε η απόφαση του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού να αποδεσμεύσει τον μέχρι πρότινος προπονητή των ακαδημιών της, έπειτα από σχετικό μας αίτημα, αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξή της στο εγχείρημα της μιας ομάδας στο νησί».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.