Πανναξιακός – ΑΕ Πάρου (2-0) | Ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο 0-0

> Ποδόσφαιρο

Μαγική εικόνα ήταν το τελικό αποτέλεσμα του προημιτελικού αγώνα κυπέλου στη Νάξο, μεταξύ Πανναξιακού και ΑΕ Πάρου, που τελείωσε 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ΑΕ Πάρου έχασε τεράστιες ευκαιρίες –ειδικά το πρώτο ημίχρονο- ενώ έχει κάθε λόγο να φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ που πέτυχε στο 25ο λεπτό με τον Ραμπαβίλα, ο οποίος δέχθηκε σέντρα του Γιουρτζίδη και καλυπτόμενος από αμυντικό (δες φωτογραφία) πέτυχε γκολ.

Ο κινητός κίνδυνος της διαιτησίας στις Κυκλάδες (δες Βαν Άακεν), σήκωσε αναίτια τη σημαία και ακύρωσε το γκολ, ενώ είχε ακόμα πολλές λανθασμένες υποδείξεις, κάτι που δε γίνεται πρώτη φορά…

Ο Πανναξιακός, από την πλευρά του, έπαιξε έξυπνα, δε ρίσκαρε και είχε την τύχη να έχει σε καλή μέρα τον Βαθρακοκοίλη και τον Κωστόπουλο. Τα γκολ για τη δίκαιη νίκη πάντως του Πανναξιακού, πέτυχαν ο Βαθρακοκοίλης στο 44ο λεπτό και στο 82ο λεπτό από τον Φουφούνη.

Η ΑΕ Πάρου αγωνίστηκε καλά, δεν είχε την εμπειρία να κρατήσει το μηδέν παθητικό ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, είδικά με τον Αριανούτσο, ο οποίος μαζί με τον Καμπάση ήταν από τους κορυφαίους της παριανής ομάδας.

Παρισσότερα και αναλυτικότερα στο επόμενο φ. της εφημερίδας «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.