Μ. ΣΙΩΠΗΣ - Τ. ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ : Στέλνουν μήνυμα συμφιλίωσης ανάμεσα στον ελληνικό και τον τουρκικό λαό

> Ποδόσφαιρο

Μήνυμα συμφιλίωσης ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία έστειλαν οι ποδοσφαιριστές Μανώλης Σιώπης και Τάσος Μπακασέτας, ο οποίοι παίζουν στην Τράμπζονσπορ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Ο Μ. Σιώπης σε ανάρτησή του στο Instagram σημείωσε: «Ζούμε σε μία εποχή με πολέμους, διαμάχες και ρατσισμό. Με αυτή τη φωτογραφία θέλω να δείξω ότι ο αθλητισμός φέρνει τους ανθρώπους κοντά.

Ζω στην Τουρκία εδώ και τρία χρόνια και έχω εισπράξει ατελείωτη αγάπη από τον τουρκικό λαό. Δεν έχουμε καμία διαφορά, ελπίζω σε καλύτερες ημέρες χωρίς μίσος, διαχωρισμούς και εχθρότητες. Είμαστε όλοι άνθρωποι και θα έπρεπε να προχωρήσουμε στη ζωή με αγάπη και χαμόγελα. Είμαι πολύ χαρούμενος που γιορτάζω αυτό το τρόπαιο με τους Τούρκους αδερφούς μου!».

Ο Τ. Μπακασέτας επισήμανε: «Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικά πρέπει να βοηθούν τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά, ανεξάρτητα από το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την εθνικότητα. Ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από έναν άσκοπο πόλεμο. Είμαι αρκετά τυχερός που λαμβάνω τόνους αγάπης από τον τουρκικό λαό. Με κάνατε να νιώσω ευπρόσδεκτος από την πρώτη μέρα και δεν σταματήσατε ποτέ να εκφράζετε την αγάπη σας. Είμαι περήφανος που πανηγυρίζω αυτόν τον τίτλο με τους Τούρκους φίλους μου».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.