Αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων

> Ποδόσφαιρο

Όπως οι περισσότερες Ενώσεις στην Ελλάδα, έτσι και η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων οδηγείται σε αναβολή της έναρξης όλων των επίσημων διοργανώσεών της.

Ο λόγος είναι το αδιέξοδο που θέτει η υποχρεωτική ένταξη των σωματείων στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπου πολλά σωματεία δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στα πιεστικά χρονικά περιθώρια, αλλά και στην πληθώρα χαρτιών που απαιτούνταν, με φυσική συνέπεια βάσει του νόμου Αυγενάκη να βρίσκονται στο περιθώριο, μη έχοντας δικαίωμα συμμετοχής σε καμία αθλητική δραστηριότητα.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ.Κ.:

Με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων (υπ' αριθμ.7/16-07-2022), σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες πρωταθλημάτων Α' & Β' Κατηγορίας, Κυπέλλου και Υποδομών αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.
Η αναβολή αυτή γίνεται μετά από την  υπ' αριθμ. 435525/13.9.2022 εγκύκλιο  της Γ.Γ.Α. που  ενημερώνει τις περιφέρειες να μην προχωρήσουν στην έκδοση άδειας διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων εάν όλα τα Σωματεία δεν είναι πλήρως εγγεγραμμένα στο μητρώο Αθλητικών Σωματείων ή δεν έχουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και τους «απαγορεύει» επίσης και την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Στις φετινές διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 25 σωματεία εκ των οποίων τα 8 δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο Αθλητικό Μητρώο της Γ.Γ.Α.
Στις 30/09/2022, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο, θα αποφασισθεί η συνέχιση ή μη των Διοργανώσεων των Ενώσεων.

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.