Νηρέας: Παραίτηση του προέδρου Μ. Σιφναίου και ανακοίνωση του Δ.Σ.

> Ποδόσφαιρο

Την παραίτηση του από την προεδρία του ΑΜΕΣ "Νηρέας" υπέβαλε ο Μανώλης Σιφναίος, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. που παράλληλα διαχωρίζουν τη θέση τους για την καταγγελία που έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες, ο Σύλλογός μας έχει βρεθεί στο στόχαστρο της πλειοψηφίας του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, εξαιτίας της καταγγελίας που έγινε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την μη ένταξη κάποιων Συλλόγων στο μητρώο, όπως πλέον είναι υποχρεωτικό. Κατηγορήθηκε για πισώπλατα χτυπήματα και ότι αποτελεί το δεκανίκι της ΑΕ Πάρου, κάτι που δεν ισχύει.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Μανώλης Σιφναίος, ανέλαβε την ευθύνη για αυτή την κατάσταση, παραδεχόμενος ότι έδρασε αυτόνομα, χωρίς να έχει ενημερώσει επαρκώς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και υπέβαλε την παραίτησή του.
Τα μέλη του Συμβουλίου δεν γνώριζαν πόσο κοντά στην απόκτηση μητρώου είχαν φτάσει οι Σύλλογοι που θίγονται από την καταγγελία, ούτε τις συνέπειες που θα υφίστανται.
Ελπίζουμε γρήγορα να καταφέρουμε όλοι μαζί, με τις κατάλληλες πιέσεις να ξανανοίξει η διαδικασία απόκτησης μητρώου και να τακτοποιηθεί το πρόβλημα που άθελά μας δημιουργήθηκε.
Έχοντας διακόσια είκοσι παιδιά σε όλα τα τμήματα υποδομών μας, δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να απομακρυνθούν τα παιδιά από τον αθλητισμό.
Σεβόμαστε την απόφαση του Προέδρου κ. Σιφναίου, την οποία και θα αξιολογήσουμε με ηρεμία γιατί άτομα σαν και αυτόν, με την πορεία που έχει στον Σύλλογο, είναι άδικο να απομακρύνονται με αυτόν τον τρόπο.

Το Δ.Σ.
Αντιπρόεδρος: Δαβερώνας Γιάννης
Γενική Γραμματέας: Μαυρίκου Αννα
Ειδική Γραμματέας: Μοναστηριώτη Ευαγγελία
Ταμίας: Γαβαλάς Παντελής
Γενικός Αρχηγός Αθλητικών Τμημάτων: Σπύρου Μαρία
Έφορος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου: Δημητρέλιας Σπύρος
Εφορος πετοσφαίρισης: Κράρα Μαρία
Έφορος κινημ/κης λέσχης - αίθουσας: Ταντάνης Αργύρης
Έφορος πολιτιστικών εκδηλώσεων: Μπαφίτης Γιώργος
Έφορος θεατρικού τμήματος: Διαμαντής Νίκος

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.