Στη Μήλο παίζει την Κυριακή ο Α.Ο. Πάρου

> Ποδόσφαιρο

Χωρίς παιχνίδι κύλησε το π. Σαββατοκύριακο για την πρώτη ομάδα του Α.Ο. Πάρου, που έκανε το προγραμματισμένο ρεπό της αγωνιστικής.

Ωστόσο, μετά τις τελευταίες ανακατατάξεις σε βαθμολογίες και πρόγραμμα, ο Α.Ο.Π. συνεχίζει στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας με 3 βαθμούς από τη νίκη επί του Παμμηλιακού, τον οποίο καλείται ν’ αντιμετωπίσει πάλι την Κυριακή (20/11) καθώς η Ε.Π.Σ.Κ. όρισε την διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική.

Η βαθμολογία:
1.
Κύθνος                   3 β.  (1 αγ.)

2. Α.Ο. Πάρου            3 β.  (1 αγ.)
3. Παμμηλιακός          0 β.  (2 αγ.)
* Ο Πανσιφναϊκός και ο Α.Ο. Σερίφου τέθηκαν εκτός πρωταθλήματος

Πρωτάθλημα Κ12

Για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ12 ο Α.Ο. Πάρου είχε ένα διήμερο ταξίδι, γεμάτο ποδοσφαιρικές εμπειρίες, το Σαββατοκύριακο (12-13/11) στην Σύρο. Ειδικότερα, το μικρότερο αγωνιστικό τμήμα του Α.Ο.Π. το Σάββατο έπαιξε με τον Αίαντα (ήττα 5-0), ενώ την Κυριακή αντιμετώπισε τους Κανονιέρηδες (ήττα 4-1).
Για τον 3ο όμιλο της ίδιας κατηγορίας, στην 2η αγωνιστική, ο Μαρπησσαϊκός αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Νάξου (ήττα 2-1) και ο Νηρέας φιλοξένησε στην Παροικιά το Φιλώτι (ήττα 2-3).

Πρωτάθλημα Κ14

Σε αγωνιστική δράση επιστρέφει το πρωτάθλημα Κ14, όπου για τον 3ο όμιλο αύριο (19/11, 15.00) στο δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου θα αναμετρηθούν ο Μαρπησσαϊκός και ο Α.Ο Πάρου. Το παιχνίδι είναι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και μέχρι τώρα ο Α.Ο.Π. μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ η ομάδα της Μάρπησσας έχει δύο ήττες. Τέλος, σημειώνεται ότι ο Νηρέας έχει ρεπό.

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.