Θα συνυπάρξουν προσωρινά Φασούλας και Βασιλακόπουλος

> Μπάσκετ

Την Τρίτη 30 Μαρτίου, το Πρωτοδικείο Αθηνών, όρισε την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, στην οποία, μεταξύ των ατόμων που θα μετέχουν είναι, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Άγγελος Παπανικολάου.

Να τονιστεί, ότι οι δύο τελευταίοι, είναι υποψήφιοι για την διαδοχή του πρώτου, στην προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης.

Ο δικαστής, αποφάσισε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου να το απαρτίζουν, στελέχη τόσο από την απερχόμενη διοίκηση όσο και από τις τρεις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την προεδρία της ΕΟΚ. Ν’ αναφερθεί ότι μέλος της προσωρινής διοίκησης δεν θα είναι, ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος είναι ο ένας από τους τρεις υποψήφιους προέδρους για την ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, τ’ άτομα που όρισε ο δικαστής είναι οι :Γιώργος Βασιλακόπουλος (πρώην πρόεδρος ΕΟΚ), Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης (πρώην γ. γραμματέας ΕΟΚ), Δημήτρης Αγγελόπουλος, Σωτήρης Κολοσούσας, Κώστας Παρίσης, Παναγιώτης Φασούλας, Γιάννης, Αλεξόπουλος, Άγγελος Παπανικολάου, Νίκος Φιλίππου, Φάνης Χριστοδούλου, Μέμος Ιωάννου, Ευθύμης Ρεντζιάς, Σάββας Λόρτος, Νίκος Νικολόπουλος, Μπάμπης Μαρκάκης, Σπύρος Μπάκουλας, Σταύρος Δουβής, Χρήστος Μήλας, Κώστας Ασημακόπουλος.

Αναπληρωματικά μέλη:Μιχάλης Βακαλόπουλος, Ιωάννης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Ρόζης

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.