Πετρούνιας και Κορακάκη σημαιοφόροι στο Τόκιο

> Άλλα σπορ

Ύστερα από συνεδρίαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αποφασίστηκε, ομόφωνα, την ελληνική σημαία, να την κρατούν μαζί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, η Άννα Κορακάκη και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Μια απόφαση που επιλέχθηκε, στο πλαίσιο που έχει θέσει, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή για την ισότητα μεταξύ των δύο φύλων.

Απο την πλευρά της η ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, δήλωσε: «Είναι πραγματικά σπουδαία η τιμή που μου κάνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και θέλω να την ευχαριστήσω που με επέλεξε. Θα είναι σίγουρα μοναδικό το συναίσθημα να κρατάς τη σημαία της πατρίδας σου στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε μία μάλιστα ιστορική στιγμή, καθώς αυτό θα το κάνω μαζί με τον Λευτέρη»

Ο πρόσφατα, παγκόσμιος πρωταθλητής, στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, τόνισε: «Νιώθω τεράστια τιμή που θα κρατήσω την σημαία μας καθώς εκπληρώνεται ένα όνειρο που είχα από παιδί! Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και είμαι σίγουρος ότι αυτή η στιγμή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μου».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.