Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μαριαλένα Καλακώνα

> Άλλα σπορ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ν.Ο.Π. σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία laser 4.7 στα κορίτσια έως 16 ετών, ανακηρύχθηκε σήμερα στην Κατερίνη η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου ΚΑΛΑΚΩΝΑ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ, μετά από έντεκα κούρσες τεσσάρων ημερών. Η μικρή μας πρωταθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση στην ηλικία μέχρι 16 ετών, ενώ στην γενική κατάταξη μεταξύ 55 αθλητριών έως και 18 ετών κατέκτησε την Τρίτη θέση. Εξαιρετική εμφάνιση και από την αθλήτρια του ομίλου μας ΔΑΦΕΡΕΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, η οποία στην κατηγορία έως 16 ετών κατέκτησε την 7η θέση και στην γενική κατάταξη την 18η. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η αθλήτρια μας ΖΟΥΜΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Στα αγόρια ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ κατέκτησε την 14η θέση στην γενική μεταξύ 94 αθλητών, ο νεοφώτιστος στα laser ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ κατέκτησε την 13η θέση μεταξύ 55 αθλητών στην κατηγορία έως 16 ετών και την 29η στην γενική. Ο ΝΙΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κατέκτησε την 14η θέση στην κατηγορία έως 16 ετών και την 30η στην γενική. Εξαιρετική εμφάνιση και από τους αθλητές μας ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟ και ΣΠΑΝΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από όλους εμάς στα παιδιά μας για την επιτυχία τους και την προσπάθειά τους και πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτριά τους ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΟΧΑΡΗ.

Την αποστολή του Ομίλου μας η οποία επιστρέφει αύριο βράδυ στην Πάρο, συνοδεύουν ό έφορος των laser ΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ και το μέλος του ΔΣ ΣΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Να μην ξεχνάμε ότι τα δύο κορίτσια μας η Θεοδώρα και η Μαριαλένα, έχουν προκριθεί και θα αγωνιστούν τέλος Ιουλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα laser 4.7, στη Γερμανία, ταξιδεύοντας με τα πανιά τους την Πάρο σε ολόκληρο τον κόσμο, διεκδικώντας την ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου ζητά την στήριξη όλων σας για την συνέχιση της προσπάθειας και των επιτυχιών των παιδιών μας».

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.