Έντεκα μετάλλια συγκέντρωσε ο Ν.Ο.Π. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

> Άλλα σπορ

Ολοκληρώθηκε σήμερα 8 Σεπτεμβρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας, όπου έλαβε χώρα στην Χαλκίδα. Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου  Πάρου, πραγματοποίησαν  εξαιρετικές εμφανίσεις, συγκεντρώνοντας 11 μετάλλια συνολικά.

 

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Συλλόγων Θάλασσας, που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2021. Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε με εννέα αθλητές και αθλήτριες, που κέρδισαν 4 χρυσά, 4 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.

Τα αποτελέσματα είναι ως εξής:

Μαρίνα Καλαντζή 2 χρυσά, 1 αργυρό

Νικόλαος Σκιαδάς 1 χρυσό, 1 αργυρό, 1 χάλκινο

Εμμανουήλ Σκιαδάς 1 χρυσό, 1 χάλκινο

Στέφανος Καλαντζής 1 χάλκινο

Σκυταλοδρομίες : 2 αργυρά (Νικόλαος Σκιαδάς, Εμμανουήλ Σκιαδάς, Στέφανος Καλαντζής, Κωνσταντίνος Μαλιάρης)

Επίσης συμμετείχαν οι αθλήτριες και αθλητές: Ελισσάβετ Πανώριου, Ευαγγελία Συριανού, Ευάγγελος Μπόνης και Αντώνιος Μπουρέλης.

Σημειωτέον ότι οι αθλητές μας δεν προπονούνται σε πισίνα, σε αντίθεση με άλλους ομίλους που έχουν πρόσβαση σε πισίνες για κάποιο χρονικό διάστημα. Ελπίζουμε ότι αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα στο νησί μας, για περισσότερους αθλητές και καλύτερες επιδόσεις.

Ελπίζουμε του χρόνου να πάμε με πιο πολλούς αθλητές, καθώς αυξήθηκαν τα παιδιά της κολύμβησης από 50 περίπου το 2020 σε 160 το 2021.

Την αποστολή του Ομίλου συνόδευαν ο Νικόλαος Καλαντζής και ο προπονητής Θεόδωρος Καζακίδης. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι στήριξαν την κολύμβηση του Ναυτικού Ομίλου Πάρου.

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.