Πρωταθλήτρια η Μαρία-Ελένη Καλακώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας U18

> Άλλα σπορ

Με εξαιρετική παρουσία και στις 9 ιστιοδρομίες της κατηγορίας ILCA 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας U18, που διεξήχθη στο Αίγιο 5-9 Σεπτεμβρίου, η Μαρία-Ελένη Καλακώνα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς.

Η 16χρονη αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ανάμεσα σε 54 συνολικά αθλήτριες, κάνοντας για ακόμη μια φορά υπερήφανους όλους όσους τη στηρίζουν και σηκώνοντας ψηλά τον αθλητισμό της Πάρου.

Στις υπόλοιπες συμμετοχές του Ν.Ο. Πάρου, στη γενική κατάταξη της κατηγορίας ILCA 4 Κοριτσιών, τερμάτισαν η Μαρία-Χριστίνα Μελανίτη στην 7η θέση, η Θεοδώρα Δαφερέρα στην 13η θέση, η Χριστίνα Ζουμή στην 17η θέση και η Μιχαέλα Μελανίτη στην 39η θέση. Ενώ στη γενική κατάταξη της κατηγορίας ILCA 4 Αγοριών, σε σύνολο 117 συμμετοχών, τερμάτισαν ο Γιώργος Κυπραίος στην 5η θέση, ο Σωτήρης Ραγκούσης στην 10η θέση, ο Μανώλης Σπανός στην 24 θέση, ο Θοδωρής Νίκας στην 31η θέση, ο Γιάννος Καλλιθρακάς στην 44η θέση και ο Βαγγέλης Αντωνίου στην 63η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προπονήτρια των παιδιών είναι η Σταυρούλα Θεοχάρη, στην οποία επίσης αξίζουν συγχαρητήρια για τις επιτυχίες.

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.