Υπεγράφη σύμβαση για κατασκευή γηπέδου πετοσφαίρισης και καλαθοσφαίρισης στον Κώστο

Αθλητικά

Ένα σημαντικό αθλητικό έργο για το νησί της Πάρου παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, με την υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή γηπέδου Πετοσφαίρισης & Καλαθοσφαίρισης στον Κώστο Πάρου».

Η παραπάνω σύμβαση, προϋπολογισμού 120.260,80 ευρώ με ΦΠΑ., υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Πάρου, Μάρκου Κωβαίου και του εκπροσώπου της αναδόχου «EVOLVE ENGINEERING PROJECTS ΙΚΕ», Κωνσταντίνου Πετρουλόπουλου.

Το γήπεδο, το οποίο θα κατασκευαστεί με ιδίους πόρους και σε οικόπεδο που αγόρασε ο Δήμος Πάρου στην Κοινότητα Κώστου, θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και παράλληλα θα φιλοξενήσει αθλητικές διοργανώσεις. Επίσης, θα περιλαμβάνει ράμπα με κατάλληλη κλίση για να εξυπηρετεί την πρόσβαση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες και ΑΜΕΑ. Τέλος, πρόκειται για ένα από τα γήπεδα σε μία  σειρά πολυαθλητικών χώρων που έχουν προγραμματιστεί και αναμένεται να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στο νησί της Πάρου.

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση κρίνεται από τα πεπραγμένα της. Από την πλευρά μας, δουλεύουμε σταθερά υλοποιώντας έργα προστιθέμενης αξίας για την κοινωνία,  ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του νησιού μας.  Στο πλαίσιο αυτό, η προσπάθεια για την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάρου είναι συνεχής. Το νέο γήπεδο στον Κώστο θα κατασκευαστεί σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις, και θα είναι στη διάθεση των παιδιών μας, ανοίγοντας δημιουργικούς δρόμους σε θετική κατεύθυνση».

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.