Τρομακτικά αργοί ρυθμοί στους εμβολιασμούς στην Πάρο

Υγεία

Προβληματισμό έχουν σκορπίσει οι αργοί ρυθμοί με τους οποίους γίνονται οι εμβολιασμοί συμπολιτών μας στην Πάρο, κατά της νόσου του κορωνοϊού

.

Καταρχάς, ακόμα, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί στις μεγάλες ηλικίες ατόμων άνω των 80 ετών, ενώ επίσης, δεν έχει γίνει η δεύτερη δόση εμβολίων σ’ αυτές τις ομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας υπήρχαν ημέρες στις οποίες έγιναν μόνο 12 εμβολιασμοί, δηλαδή παρελήφθησαν από το αεροδρόμιο μόνο δύο φιαλίδια (κάθε φιαλίδιο περιλαμβάνει 6 δόσεις). Σημειώνουμε ότι οι δόσεις που στέλνονται για τους εμβολιασμούς είναι σύμφωνα με το πλάνο εγγραφών που υπάρχει στο σύστημα. Επίσης, το περασμένο Σάββατο εμβολιάστηκαν οι εγκαταβιούντες στο γηροκομείο Πάρου.

Τέλος, οι υπολογισμοί για τον εμβολιασμό στους κατοίκους της Πάρου κάνουν νέες αρνητικές προβλέψεις, καθώς με τον σημερινό ρυθμό η ολοκλήρωση των εμβολιασμών θα πάρει άνω του ενός έτους, ενώ στο σύνολο της χώρας μόλις το 4,46% έχει εμβολιαστεί σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Υγείας.

πηγή: Fileleutheros Πάρος

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.