Από σήμερα 4/11/2021 η λειτουργία στο Κ.Υ. Πάρου και τα Π.Ι. χωρίς προβλήματα

Υγεία

Από την διοίκηση του ΚΥ Πάρου ανακοινώθηκε ότι από σήμερα 4/11/2021 η λειτουργία στο Κ.Υ. Πάρου και τα Π.Ι. χωρίς προβλήματα

"Λόγω του πλήρους ελέγχου της κατάστασης στο ΚΥ Πάρου, οι επισκέψεις στα ΠΙ θα συνεχίσουν στο εξής κανονικά. Νέα ραντεβού συνταγογράφησης στο ΚΥ θα κλείνονται από αύριο Πέμπτη 4/11/2021 στο γνωστό τηλέφωνο (2284360081). Οι ασθενείς που λαμβάνουν φάρμακα υψηλού κόστους παρακαλούμε να συνεχίσουν να προσέρχονται για παραλαβή κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 11:00-13:00 για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το ΚΥ Πάρου είναι αυτή τη στιγμή, ο ασφαλέστερος χώρος του νησιού μας, καθώς οι εργαζόμενοι ελέγχονται με τεστ διαρκώς και εξονυχιστικά, ενώ τα μέτρα προστασίας τηρούνται απαρέγκλιτα. Η διοίκηση του ΚΥ (η οποία βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με 2η ΔΥΠΕ) γνωρίζοντας σε βάθος τα επιστημονικά δεδομένα δεν θα διστάσει να πάρει ξανά στο μέλλον οποιαδήποτε απόφαση χρειαστεί για να διαφυλάξει την δημόσια υγεία αλλά και την ασφαλή λειτουργία του ΚΥ."

 

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.