Ευχαριστίες για την αιμοδοσία

Υγεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στη χειμερινή αιμοδοσία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 546 συμμετοχές, προσφέροντας 502 φιάλες αίματος και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας.

Αναλυτικότερα : Δήμος Αντιπάρου 45 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς 38 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας 62 φιάλες, Δημοτική Κοινότητα Νάουσας 82 φιάλες, Κοινότητα Πάρου 275 φιάλες.

Κατά τη διεξαγωγή της χειμερινής αιμοδοσίας τηρήθηκαν οι κανόνες υγιεινής και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών, καθώς και η απολύμανση των χρησιμοποιούμενων χώρων.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους Εθελοντές Αιμοδότες μας, που έδωσαν δυναμικά το παρών, μέσα στις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας COVID-19, για να προσφέρουν το πιο πολύτιμο δώρο ζωής, στηρίζοντας αυτές τις δύσκολες στιγμές τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη για αίμα.

Για την επιτυχία του σκοπού του Συλλόγου μας, συνέβαλαν και τους ευχαριστούμε θερμά:

- το Κλιμάκιο Αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»

- τη Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Ναού Παντάνασσας, τη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς, τα Διοικητικά Συμβούλια των Πολιτιστικών Συλλόγων «Αρχίλοχος» και «Αγκαιριάς», τις Σχολικές Επιτροπές των Δήμων Πάρου και Αντιπάρου για την ευγενική παραχώρηση των χώρων που πραγματοποιήθηκαν οι αιμοληψίες

- το Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ και την Υπηρεσία Καθαριότητας

- το Δήμο Αντιπάρου και τη ΚΕΔΑ, τη Κοινοπραξία Ferry-boat Αντιπάρου

- τους Συλλόγους Γυναικών Αντιπάρου και Ναούσης

- τα ΜΜΕ και Κοινωνικής Δικτύωσης

- όλους όσοι πρόσφεραν και βοήθησαν για την επίτευξη του ιερού αυτού σκοπού

Μείναμε ψύχραιμοι – Δώσαμε αίμα!

Η Φωνή της Πάρου χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. 
Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.